Ajánljuk figyelmébe új web oldalunkat:

www.szanitercsempe.hu

Bemutatkozás

 

"Nagyon sikeresek vagyunk, mert olyan bánásmódban részesítjük embertársainkat, amilyenben mi szeretnék részesülni."

 


 

A Nor-Color Kft. családi vállakozásként indult, 2003-ban. Kezdetben a festékkereskedelem volt a fő profil, ám az évek alatt a megnövekedett vásárlói igények kielégítése érdekében ez a portfólió az építőiparban használatos egyéb anyagokkal folyamatosan bővült.

 

A cég 2010-ben egy új telephelyre költözött, ahol nagyobb árukészlettel, nagyobb eladótérrel, és szélesebb termékválasztékkal várja vásárlóit.

 

Ebben az évben bővült a cég egy kizárólag csempe és szaniter áru kiskereskedelmére szakosodott üzlettel.

 

2012. tavaszán egy tető alá hoztuk a két üzletet, így egyrészt a csempe üzlet eladótere is megnőtt (jelenleg 150 m2 az üzlet, ami a továbbiakban még bővülni fog), másrészt így már teljes körűen ki tudjuk szolgálni a vásárlóinkat.

Csempe és szaniter üzletünkben mindent meg tud vásárolni ami fürdőszobájába illetve otthonába  szükséges. Széles választékú lengyel, olasz és spanyol burkolatokat, szanitereket, csaptelepeket és fürdőszobai kiegészítőket kínálunk vásárlóinknak. Kínálatunkat folyamatosan bővítjük és frissítjük, hogy vásárlóink igényeit ki tudjuk szolgálni.

 

Segítünk mind a burkolatok kiválasztásban, azok megtervezésében illetve kiosztásában is, amennyiben igénylik a kivitelezésben is. Többéves generálkivitelezői háttérnek köszönhetően számos megbízható szakembert tudunk ajánlani vásárlóinknak.

 

 

További képek az üzletről:

bolt_ragnobolt_ragno