Ajánljuk figyelmébe új web oldalunkat:

www.szanitercsempe.hu

Gyártók

 

Aco

 

A világ elsőszámú vízelvezető márkája - az ACO - kifinomult fürdőszobai kialakításokat kínál. Az elektropolírozott rozsdametes rácsoknak egyedi kialakításokra számtalan lehetőséget kínál. Termékeik egyaránt illeszkednek a tradicionális keleti fürdőkultúra pompájába és a modern luxus gyógyfürdők világába is.

 

 

aco zuhanyfolyokaaco walk-in

 

A gyár honlapja az alábbi linken elérhető.

 


Energieker

 

energiekerAz olasz gyár kínálatában elsősorban a kőporcelán lapok találhatóak meg. Kínálatában szerepelnek modern, rusztikus illetve famintás lapok is, mértében is igen gazdag, a nagyobb méretű 60x60 cm-es illetve a hagyományos 30x30 cm-es lapokat is előállít.

 

 

 

energieker_irokoenergieker_campigiane

 

A teljes kínálatot a gyár honlapján lehet megtekinteni.


Idea Ceramica

 

 

 

A spanyol cég pár évvel ezelőtt alakult, azzal a céllal, hogy az innovációval szemben támasztott megnövekedett vevői igényeket kielégítsék. Termékeik között megtalálhatóak a modern illetva a klasszikus burkolatok is. 

 

 

 


Grohe

 

grohe

 

 

 

 

 

Grohe technológiák

grohe_ecojoy

 

Grohe EcoJoy: A beépített vízktakarékos technológia mérsékli a víz- és energia-felhasználást anélkül, hogy kompromisszumokra kényszerülne a dízájn, teljesítmény és élvezeti érték terén.

 

 

 

grohe_silk_move

 

Egy életen át tartó könnyű és pontos kezelhetőség a csaptelep egyenletes és kényelmes működtetésével.

 

 

 

 

grohe_turbo_stat

 

Mindig megfelelő hőmérséklet. Pillanatok alatt reagál a víznyomás és a hőmérséklet változásaira.

 

 

 

 

grohe_cool_touch

 

Védelem a megégéstől. A technológia biztosítja, hogy a csaptelep külső króm felülete ne érje el a benne folyó víz hőmérsékletét.

 

 

 

 

grohe_starlight

 

Ragyogó krómozott felület, mely ellenáll a szennyeződéseknek és a bemattulásnak, tiszta kinézetet kölcsönöz a csaptelepnek.

 

 

 

 

grohe_dream_spray

 

Tökéletesen kialakított fúvókák a legjobb zuhanysugarak érdekében.

 

 

 

 

grohe_whisper

 

Az alapos tervezésnek köszönhetően minimálisra csökkentett zajátvitel az épületszerkezetre, csendesebb működtetés.

 

 

 

 


Alföldi

 

alföldiA VILLEROY & BOCH MAGYARORSZÁG Kft. elődje, az Alföldi Porcelángyár alapkövét 1965-ben tették le Hódmezővásárhelyen, ezzel megalakult Magyarország azóta egyik legismertebbé vált vállalata. Cégünk 1992 óta tartozik Európa egyik legnagyobb, több mint 260 éves múltra visszatekintő kerámiagyártójához, a Villeroy & Boch konszernhez, és 1998 óta Villeroy & Boch Magyarország  néven folytatja tevékenységét. Ez a változás a gyártókapacitás jelentős bővítésén túl együtt járt az európai minőségi követelményekhez történő alkalmazkodással is. Mára az Alföldi, amellett, hogy megőrizte vezető helyét a magyar finomkerámia-iparban, Európában is jegyzett gyártóvá lépett elő.

 

alfoldi_liner

 

Gyártó honlapja az alábbi linket érhető el.


Armonie by Arte Casa

 

armonie logóAz Armonie egy fiatal, 2001-ben alakult olasz vállalat, mely azonnal nagy sikeret ért el a kerámia piacon. Sikerének kulcsa a magas minőség, a kreativitásuk, a lelkesedésük. Azonnak felelnek a design és a kortárs építészet igényeire. Termékskálájuk igen széles, megtalálhatóak közöttük a kerámialapok, kőporcelán lapok, mozaikok, természetes kőburkolatok.

 

armonie by arte case uranoarmonie by arte casa voguearmonie by arte casa atelier

 


 

Dualgres

 

dualgres_logo

A spanyol Dualgres modern illetve klasszikus fürdőszobai csempéket illetve elsősorban 45x45 cm-es mázas kerámialapokat gyárt.

 

 

dualgres_balmadualgres_onixdualgres_diamond

 

 


Domino Keramika

 

dominoA Domino Lengyelország vezető burkolatgyártójának, a Tubadzin márkája.

A gyár fürdőszobai burkolatokra specializálódott, kínálatában elsősorban 20x25 cm-es lapok szerepelnek, melyet 2011-ben 25x36 cm-es színes, vidám, modern kollekciókkal bővítettek.

2012-ben kínálatukat kibővítették konyhai dekorokkal, melyek a meglévő alapburkolatokkal kombinálhatóak.

 

A gyár kifekezetten a kisméretű (3-5 m2-es) fürdőszobákra kínálnak kreatív ötleteket.

 

domino_syriadomino_flotdomino_toscana_konyha

 


Duravit

 

duravitA Duravit története 1817-ben kezdődött a németországi Hornbergben, amikor Georg Friedrich Horn létrehozta cserépgyárát, mely kizárólag fazekasáru gyártásra specializálódott.1956-ban a gyártási területet átalakították porcelángyártásra és a termékskálát kiterjesztették a szaniter kerámiákra is, mely megalapozta a cég jövőbeni sikerét.

 

A Duravit ismérvei a magas minőség, gondos gyártástechnológia, kiváló minőségű alapanyag, időtálló design, fenntarthatóság.

 

A Duravit az évek során olyan nagy nevű designereket, stúdiókat kért fel egy-egy kollekció megtervezésére, mint Sieger Design, Philippe Starck, Lord Norman Foster, Phoenix Design, Andreas Struppler, Prof. Frank Huster, EOOS, Jochen Schmiddem, Herbert Schultes, Christian Werner.

 

duravit_starck2duravit_puravidaduravit_1930

 

Az összes széria a gyártó honlapján megtekinthető.


 

Cersanit

 

Cersanit lengyel gyár díjnyertes termékei kiváló minőségüek.
Választékában egyaránt  megtalálhatóak a fürdőszoba burkolatok  egyszerű és elegáns termékei. Méretválasztéka is igen széles (jellemző méretei 25x35 cm / 25x40 cm / 20x50 cm). 

Kőporcelán padlóburkoló lapjai között van ipari és elegáns egyaránt, csúszásmentes, matt, fényes kivitelben.

 

cersanit_rosariacersanit_lunacersanit_synthia

 

Teljes kínálat a gyártó honlapján.


Kolpa-San

 

kolpaA Kolpa-San gyártási programjában fürdőkádak, zuhanykabinok, különböző masszázselemek, kül- és beltéri masszázsmedencék, masszázskádak és masszázskabinok egyaránt megtalálhatóak. A fürdőszobákat pedig bútorokkal, öntött márvány mosdókkal, illetve számos egyéb fürdőszobai kiegészítővel tehetik egyedivé.

 

A Kolpa-San termékei - amelyek már több mint 35 éve kizárólag európai alapanyagból készülnek - hagyományosan jó minőségük és kedvező áruk miatt lettek közismertek.

 

Fürdőkádak, zuhanytálcák

Kádjaik és zuhanytálcáik európai gyártású homogén egészségügyi akril alapanyagból készülnek (nem az ún. ABS akril, aminek csak a vékony felső bevonata az). A jó minőségű akril jól tartja a meleget, ellenáll az UV sugárzásnak, nem sárgul, nem repedezik, és komolyabb sérülés esetén is szinte nyom nélkül javítható.

A megfelelő vastagságú akril kellő megerősítést kap, így a beépíthető kádak esetében javasolt láb nem csak szintezésre szolgál, kádjaikat így nem szükséges más módon is alátámasztani. Előlapos kádjaik minden esetben fix korrózióálló keretre épülnek, így garantálva a stabil elhelyezést, és az előlapok fix rögzítését.

 

kolpa-san_elektrakolpa-san_divantekolpa-san_bono

 

Hidromasszázs

A masszázsrendszert, a csövezést és a fúvókákat a nagy múltú osztrák Koller gyár készíti. A kádak beépíthető és az előlapos változatban is fix rozsdamentes keretre épülnek, így könnyen beépíthetők, és hosszú távon biztonságosan használhatóak.

Országos szervízhálózatuk a garancia a rendeltetésszerű beépítésre.

 

Zuhanyfülkék, zuhanyajtók

Zuhanyfülkéik 5-8 mm edzett biztonsági üvegből készülnek, átlagos felül terhelhetőek, direkt behatás esetén szilánkosan törnek, így baleset esetén sem okozhatnak komolyabb sérülést. Az üveg gyárilag vízlepergető bevonattal készül, amely nehezíti a vízkő lerakódását.

 

Fürdőszobabútorok

Bútoraik vízálló alapanyagokból, modern, komfortos zsanérozással készülnek, így időtálló megoldást jelentenek. Az ajtók, fiókok becsapódásgátlóval vannak ellátva.

Az öntött márvány és kerámia mosdókagylók, a bútorok kiváló minőségű MDF alapanyaga nehezen sérül, így garantálják a hosszú távú esztétikai értéket.

 

Az akril termékekre a gyártó 7 év, az akril minőségére 10 év jótállást vállal.

 

 

 


HSK


Paradyz


 

Geberit


Marazzi

 

A Marazzi gyár már 1935-ben is jól ismert volt. A Marazzi hosszú története során mindig rengeteg energiát fektetett abba, hogy kínálatának az esztétikusság legyen a legfőbb ismérve. A Marazzi elsők között ruházta fel burkolatait, fali lapjait és csempéit a funkcionalitás mellett lakberendezés és dizájn tekintetében is méltón helytálló esztétikummal, formával. A Marazzi úttörő szerepet játszott a mai hidegburkolat trendek alakításában, és mint a legnagyobb olasz burkolat gyártó, napjainkban is komoly hatással vannak a "burkolat divatok" irányának alakulására.

 

marazzi_italy_colorupmarazzi_italy_treverkhome


Gresmanc

gresmanc_logoA Gres de la Manca 3 generáció tevékenységét folytatja. Tevékenységének fókuszában a Gresmanc brand alatt futó extrudált klinker termékek gyártása áll, melyek igen ellenállóak, magas minőségűek és alacsony vízfelvételének köszönhetően kültéren is használható.

Termékeinek előnye, hogy széles körű kiegészítő elemeket is kínál, mindezt többféle színben. 

A klinker termékek gyártása során hagyományos, klasszikus technológiát alkalmaznak, melyek további fényezési és égetési munkálatokon keresztül érik el egyedülálló technikai jellemzőiket, beleértve a lapok közötti árnyalat és méretbeli eltéréseket is.

 

gresmancgresmanc

 

 


Piemmegres

 

Az 1962-ben alapított Piemme gyár kezdetektől az "olasz stílus" fejlesztésén dolgozik. A Piemmegres márka 1998-ban látott napvilágot, mely elkötelezetten kutatja a legújabb anyagokat és a legmodernebb termékeket. A Piemmegres lapokat rendkívüli technikai minőség és esztétika jellemzi.

 

piemmegres_absolutepiemmegres_menhir_blancopiemmegres_basalt

 


 

Mofém


Gedy


Kanjiza Keramika

kanjiza_logo

Keramika Kanjiža az 1980-ban allapított falicsempe és padlólapok gyártásával foglalkozó vállalat, amely a téglagyártás, fazekasság és cserépgyártásban készült minőségi kanizsai agyag megnemesítésének gazdag hagyományának a folytatását reprezentálja.

Az évente 3 millió m2 falicsempét és padlólapot gyártó vállalat, hamarosan a régió legismertebb gyártójává vált. A hazai piaci részesedése 25%.

Csempe termékválaszték a sorozatgyártás irányban fejlődött (fali- és padlócsempe egyforma dekorra különböző szinekben és méretekben megfelelő kiegészítőkkel).

 

Elsősorban 25x37 cm-es fali csempéket gyárt, mely 20x50-es illetve digitális technológiával készült 25x50-es szériákkal is kiegészült illetve 33x33 cm-es gres lapokat.

 

kanjiza_neox

 

kanjiza_pelle

 

 

 


Emigres


 

Jika

 

 


Molduras de Marmol


Kludi


Hansgrohe

 

hansgroheA 110 éves vállalat olyan termékeket állít elő, amelyekkel mindenki elégedett lehet - nagy hangsúlyt fektetve a dizájnra is.

A sokéves tapasztalat vezeti a céget oda, hogy felelősségteljesen hozza létre termékeit, kímélve ezzel környezetünket.

Az EcoSmart technológiával segítenek, hogy minél kevesebb legyen a vízfogyasztás.

Céljuk, hogy termékeikkel minden igényt kielégítsenek. A ComfortZone, az XXL Performance, a QuickClean vízkőmentesítő-rendszer és az AirPower technológia csak néhány azokból az innovatív megoldásokból, amelyek megfelelnek a "a Made in Germany" szabványnak.

 

 

A mosdó és a csaptelep közötti hasznos tér. Minden igénynek megfelel.

 

 

 

quick_clean

 

A vízkő eltávolításához egyszerűen csak le kell dörzsölni a szilikon fúvókákat.

 

 

 

xxl_performance

 

A nagy felületű sugárkorongon keresztül érkező vízcseppek az egész testet beborítják.

 

 

 


Ragno

ragno_logo A Ragno 1949 óta meghatározó márka az olasz hidegburkolat gtyártók élvonalában.

Termékei valós és azonnali megoldásokat kínálnak, stílusa követi a belsőépítészeti megoldásokat, burkolatainak hangulata ugyanakkor időtálló eleganciát sugall.

 

Több mint 100 termékcsalád között könnyen megtalálható az igényesen elegáns, a klasszikus, a divatos, fiatalos és a természet adta felületekkel rendelkező burkolatok.

 

A kíváló minőség, a folyamatos megújulás teszi ismertté és népszerűvé a RAGNO márkát.

A gyár évente 2 alkalommal mutat be új kollekciókat, gyors válaszként a folyamatosan növekvő elvárásokra.

 

ragno_romantiqueragno_stillragno_romantique

 

 

 

 


Saime

 

 


Expona

 

expona logoAz Expona megoldást jelent konyhába, fürdőbe, felújításhoz illetve padlófűtésre is.

   A vinyl modulos padlóburkoló lapok      új alternatívát jelenthetnek a hagyományos, hidegburkolatokkal, de akár a parkettákkal szemben is. Eddig jobbára az elsősorban a tartósságot és a könnyű tisztíthatóságot szem előtt tartó közületek használták belső tereikben a vinyl padlóburkoló lapokat, az anyag új generációja azonban már kifejezetten a lakásokba készült. A különleges textúrájú és hatású padlólapok között a legnépszerűbbek a famintás változatok, amelyek megtévesztésig a parketta benyomását keltik.


A vinyl padlólapok úgynevezett termikus sajtolással készülnek, felépítését tekintve öt rétegből áll (PU védőréteg, használati réteg, dekorációs réteg, stabilizáló réteg, teherhordó réteg). A csempékkel és járólapokkal szemben meleg, komfortos érzetet kelt, nem kopog, mint a (laminált) parketta, könnyen tisztán tartható, és egyáltalán nem kényes. Tartósságáról és kopásállóságáról a PU-védőréteg gondoskodik.


Érdekes megoldás lehet a vinyl lap például a konyhában, ahol a padló mellett a konyhabútor alsó és felső szekrényei közötti falszakaszt is fedhetjük vele. Mivel vízállósága nagyon magas fokú, tökéletesen alkalmas munkapult feletti rész burkolására.

A vinyl padló alternatívája lehet a fürdőszobákban használatos kerámia vagy más járólapoknak, a vízzáró anyag ráadásul annyira jól bírja a nedvességet, hogy akár a zuhanykabinok belső burkolására is alkalmasak.

 

expona_rusty pineexpona_retegek

 

 

Hasznos információk:

    


 

Fima Carlo Frattini


Grespania


Medo-Trade


Baldocer


Nowa-Gala

 


Bette

 

A Bette cég, melynek székhelye és a gyártás Németországban, Delbrückben van a zománcozott acél fürdőkád-, zuhanytálca- és mosdógyártás specialistája.

A Bette zománcozott acél fürdőkádak, zuhanytálcák és mosdók kizárólag természetes nyersanyagok, mint acél, üveg és víz felhasználásával készülnek, melyek szinte kimeríthetetlen mennyiségben állnak rendelkezésre a földön. A legmodernebb gyártási technológiának köszönhetően az acél/zománc fő alapanyagokból egy egyedülállóan tartós, robosztus, hosszú élettartamú és 100%-ban újrahasznosítható termék keletkezik.

 

A modern és egyedi irányítású Bette-gyártástechnológia lehetővé teszi majdnem minden fürdőkád-, zuhanytálca-forma és szín elkészítését. Az eredmény: nem okoz problémát a különleges egyedi igények kielégítése sem. Majdnem mindegyik Bette fürdőkád tud szélességében és hosszúságában alkalmazkodni a fürdőszobák egyedi építészeti adottságaihoz.

 

bette_kadbettebette_starlet

 

Pár érv a termékek mellett:

  • csak természetes nyersanyagokat tartalmaz: titánnal ötvözött acél, üveg és víz
  • saját megformálási technikát alkalmaz, melynek eredménye a mindenhol azonos (homogén) anyagvastagság
  • a titánnal ötvözött acél alapanyag jobb megformálhatóságot és nagyobb stabilitást kölcsönöz az acélnak

  • saját zománcozási eljárás eredménye az extrém vékony zománcréteg, mely különösen terhelhető és sima felületet biztosít

Az acél további előnyei:

  • különösen stabil, lábakra szerelve szilárdan áll a padlón
  • mivel az acél egy fém, ezért kitűnő hővezető, a melegvíz hőmérsékletét gyorsan át tudja adni a kádnak, kellemes komfortérzetet ad
  • 100%-osan újrahasznosítható

A zománc előnyei:

  • rendkívül karcálló, ezáltal a felület tiszta és higiénikus
  •  színtartó, használat során az intenzív tisztításoktól sem változik a színe
  • magas hőtartó képesség

 Bővebben: www.bette.de

 

 


Opoczno


Artictica Due


Cavallino


Dom Ceramiche


Ibero Ceramicas


Dune

 

dune_logoAz 1993-ban alapított spanyol gyár kiemelkedő helyet foglal el a dekorációs elemek (mozaikok, listellók) gyártásában. Az évek alatt azonban már nagyobb méretű fali csempéket illetve természetes anyagű (kő, üveg) szanitereket is gyárt.

 

dune_mayolicadune_vesta

 

A gyár honlapja az alábbi linken megtekinthető.


Niro Granite


Ermes Ceramiche


Laufen


M-acryl


Radaway

radaway_logoA Radaway széles skáláját kínálja a modern és hagyományos fürdőszobai termékeknek, úgy mint zuhanykabinok, zuhanyajtók, zuhanytálcák vagy zuhanyfolyókák, versenyképes áron. Jelenleg több mint 60 fajta zuhanykabin közül válogathat.

A Radaway termékei minőségi alapanyagokból készülnek, melyet a gyártó garantál. Minden egyes legyártott termék precíz tesztelést követően hagyja el a gyárat, mely az egyik biztosítéka annak, hogy Ön sok éven keresztül elégedett legyen a Radaway márkával.

 

radaway_modoIIIradaway_almatearadaway_torrenta

 

 


Polysan

polysan_logoA cseh székhelyű Polysan akril szaniter termékek gyártásával foglalkozik, ezek közé fürdőkádak, hidromasszázsrendszerek, pezsgőfürdő   rendszerek, zuhanypanelek és zuhanymasszázsrendszerek  tartoznak. Termékkínálatában ma már több mint 100 modell megtalálható.

A termékeire 5 év garancia érvényes. 

 

polysan_charlestonpolysan_herhispolysan_rena


Roca

roca_logoA Roca a nemzetközi társaságai és gyártóközpontjai révén négy kontinensen van jelen. Értékesítési hálózata 135 országot hálóz be, 76 gyártóközpontja és körülbelül 21.100 alkalmazottja van az egész világon.

2002-ben a Roca a csoport átszervezésébe fogott azzal a céllal, hogy a különféle üzleti területeket független társaságokká alakítsa.  Az átszervezési folyamat 2005-ben csúcsosodott ki, amikor a cég eladta a fűtéssel és légkondicionálással foglalkozó üzletágait, hogy ezzel erőforrásait a fürdőszoba szektorra tudja összpontosítani. A globális vezető helyet 2006 első hónapjaiban érte el.

A Roca egy teljes mértékben spanyol kézben lévő vállalat, melynek a tőkéje teljességgel a megalapítók utódjaiból álló család kezében öszpontosul.

 

A teljes szaniter termékkínálat az alábbi linken megtekinthető.

 

roca_bolroca_thegaproca_singles_csaptelep

 


Myr Ceramica


Emmevi


Alpi


Gelco


Keraben


Reitano


Delap

delap_logoDelap® lap márvány és természetes színes kőzetek őrleményéből különleges technológiai eljárással készül. 
Jellemzője, hogy rugalmas, színtartó, kopásálló, tisztítható (mosható), hő- és fagyálló. Ollóval vágható, sarokélre hajlítható, felragasztva kikeményedik.
Gyárilag véletlenszerű méretre, formára összevágott 3-4 mm-es lapok alkotják a struktúrát. Egyedi szín és forma igény szerint.

Alkalmazási területek: homlokzatok, lábazatok, oszlopok, kémények, kerítéslábazatok, kocsibejárók, boltívek, kútgyűrűk, üzlethelyiségek, bárpultok, kandallók, csarnokok falfelületeire. Homlokzati hőszigetelő rendszerekre ragasztható.

 

delap_antikdelap_korall1


Schell

schell_logo

Lehetnek mosdó-, zuhany-, WC- és vizelde-szerelvények, de akár szabályozható sarokszelepek vagy fűtés, gáz illetve háztartási készülékek bekötésére szolgáló szerelvények. A SCHELL ma már több mint 2.000 megoldással szolgál vevői világszerte megnövekedett igényeire a higiénia, a víztakarékosság, a megbízhatóság és az ellenállóképesség terén. 

Mivel amin a SCHELL rajta áll, minőség van benne, ezérttermékeink és gyártási folyamataink állandó ellenőrzés alatt állnak és a megfelelő minőségi- és biztonsági jegyekkel vannak kitűntetve. Így például a SCHELL minőségirányítását a »Germanischen Lloyd« tanúsítja a DIN EN ISO 9001:2008 norma szerint. 
Mivel éppen a szerelvények esetében a nyilvános, félnyilvános és ipari szaniter helyiségekben a minőség nagy szerepet játszik, a SCHELL nagy gondot fordít a minőségi és higiénikus anyagokra és kivitelezésre, mely hosszú élettartamot és a legjobb védelmet biztosítja az esetlegesen fellépő vandalizmus esetében.  

     


Delconca


Campani Ceramica


Hüppe


Kaldewei

kaldewei_logo

A KALDEWEI cég immár negyedik generációja, 1918 óta foglalkozik az acél és a zománc nyersanyagok összekapcsolásával.


Monopole Ceramica


Tubadzin


DekoStock


Vives Ceramica


Cerrad


Ape Ceramica


Pamesa


Kwadro


Fanal


Sadon Ceramica


Ceramica Rondine


Realonda


Alaplana


Sintesi Ceramica


Bella Casa Ceramica


Azulejos Benadresa


Equipe


Sapho


Fabresa


Marmorin


Eegger


Keramika Modus


Settecento


Ceramica Trial


Cerámica Vilar Álbaro


Realonda Ceramica


Recer Ceramic


Arté


Mosavit


Argenta


Azulev


Metropol Ceramica


La Platera


Porcelanosa


Kolo


Keramag


GSGI


Tres


Deante


Ferro


Novaservis


Mopa


Love


Isvea