Ajánljuk figyelmébe új web oldalunkat:

www.szanitercsempe.hu

Szolgáltatások

Szakmai és lakberendezési tanácsadás

  • Nincs ötlete hogyan burkolja ki fürdőszobáját, konyháját? Segítünk a burkolat kiválasztásában, a tervezésben, a burkolatkiosztásban, hogy levegyük a terhet válláról és megvalósuljon az, amit megálmodott.

3D-s látványtervezés

  • Ha nem tudja elképzelni fürdőszobáját, nincs ötlete milyen burkolat lenne a legjobb választás, mi segítünk a tervezésben. (A 3D-s látványtervezés díja helyiségenként 12.000 Ft. Amennyiben nálunk rendeli meg a burkolatot, ennek az összegnek a felét - 6.000 Ft-ot - jóváírjuk.)

Gyors és rugalmas kiszolgálás

  • Szorítja az idő,  nem tud 2-3 hetet várni a burkolatra? Látogassa meg bemutatótermünket, a kiállított burkolatok többségét raktárkészletről tudjuk biztosítani Önnek, így akár 1-2 nap alatt birtokában lehet a kiválasztott burkolatnak.
  • Különleges, egyedi igénye van? Semmi sem lehetetlen, segítünk megtalálni azt a burkolatot, szanitert, amit elképzelt.

Mindent egy helyen, személyre szabottan

  • Ön is szereti a kényelmet, a személyorientált kiszolgálást? Megtalálta amit keres! Nálunk mindent megvásárolhat, ami a házépítéshez, felújításhoz szükséges.

Kedvező árak

  • Felújít, építkezik, nagyobb volumenű projektet kivitelez? Mi igazítjuk az árakat az Ön beruházásához. Kérje egyedi árajánlatunkat!

Házhozszállítás

  • Nincs megfelelő járműve a burkolata elszállításához? Vállaljuk a helyszínre való kiszállítást. Szállítási díjak 1,2 Tonna rakományig: Fót: 5.000 Ft, Dunakeszi: 6.000 Ft. Budapest: 10.000-15.000 Ft. (Az ár a kapuig ill. ajtóig való leszállítást foglalja magában, a be- ill. felrakodást plusz költség ellenében tudjuk vállalni.) Természtesen vidéki városokba történő szállítást is meg tudjuk oldani, ennek költségéről kérjük írásban illetve telefonon érdeklődjenek.