Ajánljuk figyelmébe új web oldalunkat:

www.szanitercsempe.hu

Újdonságok

Az egyes burkolat gyártók újdonságait megtekinthetik a Facebook oldalunkon! Látogassa meg folyamatosan frissülő oldalunkat!

 

 

 

Ascot ::  Brickwall ::

 

 

 

Letisztult moden elegancia és kellemes textúrájú felületek jellemzik ezt akollekciót. Öt hideg és öt meleg színárnyalat és két méret közül választhatunk, amelyek párosításával izgalmas felületeket alkothatunk. Készletes pár nap alatt elérhető színei az Oyster, Zinc, Lava, Ivory és Camel 10*50-es méretben.   

 

 

Ceramica Rondine ::  Icon ::

 

 

A Spanyol Ceramica Rondine igazán kellemes beton hatású darabjai már hatszögletű /méhsejt mintás formában is elérhetőek. Színekben, méretekben és formákban egyaránt gazdagon válogathatunk, és ornamentikus mintái finom eleganciát kölcsönöznek az egész kollekciónak.   

 

 

 

 

 

Ascot Ceramiche :: Petrified Wood ::

 

Újabb izgalmas lappal rukkolat elő az olasz Ascot gyár. Petrified Wood családjának neve is arra sugall, hogy mintázata egyszerre emlékeztet az öregített fára és egy természetes kőfelületre.

A digitális technológiával készült lapok 5 féle színben (White, Beige, Grey, Musk, Brown), kétféle felülettel (natúr és félpolírozott) és 4 féle méretben kaphatóak (16 x 99,5 / 24,3 x 99,5 / 49,6 x 99,5 és 30x60 cm).

 

ascot_petrified_wood_colors

 

ascot_petrified_wood_white

 

ascot_petrified_wood_beige

 

ascot_petrified_wood_grey

 

ascot_petrified_wood_musk

 

ascot_petrified_wood_brown

 

 


Cristacer :: Grand Canyon ::

 

Az idei trendekben hangsúlyosabb szerephez jutnak a valódi kőhatású, erős mintázatú lapok. A spanyol Cristacer Grand Canyon kőporcelán szériája egyszerre emlékeztet a kőre, a fára és a betonra. Izgalmas mintázatának köszönhetően valódi dísze lehet otthonunknak.
A lapok 5 méretben (60x60 / 33x60 / 16,3x60 / 45x45 / 15x15) kaphatóak, melyekhez mozaik dekor is tartozik.

 

 

cristacher_grandcanyon_gray

cristacher_grandcanyon_black

cristacher_grandcanyon_clay

cristacher_grandcanyon_ochre

 


IDEA Ceramica 2013-as újdonságai

 

Az Idea Ceramica egy fiatal, dinamikusan fejlődő olasz gyár, melynek fejlődése talán az idei új szériáiban figyelhető meg a leginkább. Fiatalos, a trendeket követő, legújabb technológiákkal készülő burkolatokkal rukkolt elő, mindezt elérhető áron.

 

 

Nottingham - "A desing és a fenntarthatóság egyesülése"

15x61-es famintás kőporcelán lapok, 6 különböző színben

 

idea_nottingham_milk

idea_nottingham_stone

idea_nottingham_almond

 

White & Wood - "A kis dolgokban rejlenek a nagy különbözőségek"

A White and Wood széria egyesíti a design-t, a funkcionalitást és a környezettudatosságot. Az egyszerűséghez és a természetes elemekhez nyúlik vissza.

 

idea_whitewoodidea_white_wood

idea_whitewood

 

 

 

 


 

Dom Ceramiche - Karma

 

A mai digitális technológiának köszönhetően már teljesen valósághű természetes felületeket tudnak létrehozni a burkolatokon. A Dom új, Karma szériája megállja a helyét mind a modern mind a rusztikusabb otthonokban.

A lap 4 színben (White, Beige, Nut, Grey) és 6 méretben (33,3x33,3 / 8x16,4 / 16,4x16,4 / 16,4x49,6 / 50,2x50,2 / 30x60 kapható.

 

dom_karma_beige

 

dom_karma_greydom_karma_white

 

dom_karma_nut

 

 


Geberit zuhany szerelőelem falba rejtett lefolyóval

 

geberit_falba_rejtett_zuhany2geberit_falba_rejtett_zuhany

geberit_falba_rejtett_zuhany3

 

A Geberit új zuhany szerelőeleme a padló víztelenítést is a falba rejtve oldja meg. Így olyan megoldást kapunk, amely praktikus, higiénikus és esztétikus is egyben. A zuhanylefolyó nemcsak látszatra meggyőző, de egyértelmű előnyöket mutat fel a beépítés során is.

 

Jól bevált technológia most a zuhanyzókhoz is

 

A Geberit zuhany szerelőelem a padló víztelenítését a falba rejtve oldja meg és könnyedén összeépíthető a már bizonyított Geberit szerelési rendszerekkel. Könnyűszerkezetes vagy gipszkarton fal esetén rendelkezésre állnak a már bevált Geberit Duofix rendszerek. Az Uniflex zuhany szerelőelemek hagyományos falszerkezethez lettek tervezve.

 

Előnyök áttekintése

  • Falba rejtett elvezetés: A lefolyó falba rejtésének és Geberit Duofix szerelőelembe történő integrálásának köszönhetően a szerelési idő és a munkaerő ráfordítás jelentősen csökken. Szükséges magasság a vízszigetelő rétegtől 90 mm. Bűzzár magassága 50 mm, elvezetési kapacitás 51L/perc.

 

  • Szivárgásmentesség: A zuhany szerelőelem kifinomult vízzáró réteggel rendelkezik, amely garantálja a szivárgásmentes zuhanyzóteret hosszú éveken át. Az alkotóelemek illesztései rugalmas anyagból készülnek, amelyek kiküszöbölik a mechanikus feszültségeket.

 

  • Rugalmasság: A különböző elemek és idomok a fal vagy az aljzat számos pontján rögzíthetőek, amely maximális flexibilitást jelent a beszerelés során. A gipszkarton vas-tagsága 10 és 25 mm között, a hidegburkolat vastagsága 6 és 26 mm közötti tartományban mozoghat.

 

  • Ragyogó tisztaság: A takaróelem mögött rejtőző szűrő egyszerűen kiemelhető, és ennek köszönhetően a hajszálak és egyéb szennyeződések könnyedén eltávolíthatóak.

 

  • iF termék-design díjas: Innovatív falba rejtett zuhanylefolyónk és fedlapjaink 2010-ben nyerték el a megtisztelő iF termék-design díjat. Az iF termék-design díj 1953 óta a minőség záloga a kimagasló formatervezésű műszaki berendezések területén. A díjazottakról nemzetközi szakmai zsűri dönt, így az iF logo a kiemelkedően magas minőségű és formatervezésű termékeket fémjelzi. 

geberit_falbarejtett_zuhanygeberit_falba_rejtett_zuhany4

 

A forma és a funkció tökéletes összhangja

 

A lefolyó takarólap négy különböző, elegáns dizájnban áll rendelkezésre (szálcsiszolt rozsdamentes acél, fényes króm, fehér és egyénileg kialakítható felülettel), ennek köszönhetően bármilyen fürdőszobai környezetbe harmonikusan illeszkedik. Rendelkezésre áll zuhany szerelőelem sarokba történő elhelyezéshez, melynél praktikus kis polc képződik a piperék számára.

 


 

KOLPA-SAN 2013-AS ÚJDONSÁGAI

 

A Kolpa-San idén néhány igen egyedi és esztétikus káddal bővített kollekcióját. A termékek 2013. március 1-től rendelhetőek.

 

kolpa-san_aida

 

Aida egyenes akril kád, méretek: 180x80, 170x75, 160x75 cm

 

kolpa-san_othello

 

Othello térbe állítható akril kád (185x90 cm)

 

kolpa-san_othello_black

 

Othello térbe állítható akril kád fekete előlappal (185x90 cm)

 

kolpa-san_othello_box

 

Othello Box 185x90 cm

 

kolpa-san_siris

 

Siris térbe állítható Kerrock kád (178x88 cm)

 

kolpa-san_soave

 

Soave térbe állítható Kerrock kád (180x80 cm)

 

kolpa-san_terra_tkk

 

Terra TKK sarokbelépős zuhanykabin (90x90, 100x100 cm)

 

kolpa-san_terra_tkp

 

Terra TKP negyedköríves zuhanykabin (90x90, 100x100 cm)

 

kolpa-san_terra_tvs

 

Terra TV/S zuhanyajtó (90 és 100 cm)

 

kolpa-san_terra_tv_tsv

 

Terra TV 90 (jobbos ill. balos zuhanyajtó 90 cm) + Terra TSv (fix oldalfal 80 és 90 cm)

 

kolpa-san_qline_tv4d

 

Q-Line TV/4D zuhanyajtó (140, 160 és 170 cm)

 

 

 

fima

 

FIMA - Carlo Frattini csaptelepek

 

 

FIMA – egy mozaikszó amely 1960-ban keletkezett, jelentése: Olasz Keverőcsaptelepek és Kiegészítők Gyára.

A Carlo Frattini által alapított gyár ma 2011 ben a valós piaci igényeket szem előtt tartva egy folyamatosan megújuló formavilágot kínál kifogástalan minőségben.

 

A gyártási folyamat pontossága és a gondosan ellenőrzött nyersanyagok szavatolják a 7 éves garanciát.

Több mint 20 termékcsalád , valamennyi tartalmazza az álló, beépített, padlóra rögzíthető , termosztátos valamint hagyományos keverő csaptelepeket. A csaptelep felülete választható: csillogó króm, szálcsiszolt nikkel, antik bronz , arany illetve a matt fekete és fehér.

 

A gyár honlapja itt megtekinthető.

 

frattini_csaptelepek