Újdonságok

Az egyes burkolat gyártók újdonságait megtekinthetik a Facebook oldalunkon! Látogassa meg folyamatosan frissülő oldalunkat!

 

 

 

Ascot ::  Brickwall ::

 

 

 

Letisztult moden elegancia és kellemes textúrájú felületek jellemzik ezt akollekciót. Öt hideg és öt meleg színárnyalat és két méret közül választhatunk, amelyek párosításával izgalmas felületeket alkothatunk. Készletes pár nap alatt elérhető színei az Oyster, Zinc, Lava, Ivory és Camel 10*50-es méretben.   

 

 

Ceramica Rondine ::  Icon ::

 

 

A Spanyol Ceramica Rondine igazán kellemes beton hatású darabjai már hatszögletű /méhsejt mintás formában is elérhetőek. Színekben, méretekben és formákban egyaránt gazdagon válogathatunk, és ornamentikus mintái finom eleganciát kölcsönöznek az egész kollekciónak.   

 

 

 

 

 

Ceramica Bella Casa :: Etna ::

 

 

A spanyol Grespania gyár leányvállalata egyik legújabb alkotása. A természetes kő és a cement hatás furcsán harmonikus ötvözete. 2 féle méretben (30*60, 60*60) és 5 féle színben (Blanco, Beige, Gris, Marengo és Mesina) kaphatók. 

 

 

 

Ascot Ceramiche :: Petrified Wood ::

 

Újabb izgalmas lappal rukkolat elő az olasz Ascot gyár. Petrified Wood családjának neve is arra sugall, hogy mintázata egyszerre emlékeztet az öregített fára és egy természetes kőfelületre.

A digitális technológiával készült lapok 5 féle színben (White, Beige, Grey, Musk, Brown), kétféle felülettel (natúr és félpolírozott) és 4 féle méretben kaphatóak (16 x 99,5 / 24,3 x 99,5 / 49,6 x 99,5 és 30x60 cm).

 

ascot_petrified_wood_colors

 

ascot_petrified_wood_white

 

ascot_petrified_wood_beige

 

ascot_petrified_wood_grey

 

ascot_petrified_wood_musk

 

ascot_petrified_wood_brown

 

 


Cristacer :: Grand Canyon ::

 

Az idei trendekben hangsúlyosabb szerephez jutnak a valódi kőhatású, erős mintázatú lapok. A spanyol Cristacer Grand Canyon kőporcelán szériája egyszerre emlékeztet a kőre, a fára és a betonra. Izgalmas mintázatának köszönhetően valódi dísze lehet otthonunknak.
A lapok 5 méretben (60x60 / 33x60 / 16,3x60 / 45x45 / 15x15) kaphatóak, melyekhez mozaik dekor is tartozik.

 

 

cristacher_grandcanyon_gray

cristacher_grandcanyon_black

cristacher_grandcanyon_clay

cristacher_grandcanyon_ochre

 


IDEA Ceramica 2013-as újdonságai

 

Az Idea Ceramica egy fiatal, dinamikusan fejlődő olasz gyár, melynek fejlődése talán az idei új szériáiban figyelhető meg a leginkább. Fiatalos, a trendeket követő, legújabb technológiákkal készülő burkolatokkal rukkolt elő, mindezt elérhető áron.

 

Marmora - "Szépség és időtlen elegancia"

50x50-es kőmintás kőporcelán lapok natúr illetve polírozott felülettel

 

marmora_calacatta

marmora_crema

 

Nottingham - "A desing és a fenntarthatóság egyesülése"

15x61-es famintás kőporcelán lapok, 6 különböző színben

 

idea_nottingham_milk

idea_nottingham_stone

idea_nottingham_almond

 

White & Wood - "A kis dolgokban rejlenek a nagy különbözőségek"

A White and Wood széria egyesíti a design-t, a funkcionalitást és a környezettudatosságot. Az egyszerűséghez és a természetes elemekhez nyúlik vissza.

 

idea_whitewoodidea_white_wood

idea_whitewood

 

Tuscany - "A klasszikus elegancia"

 

idea_tuscany

idea_tuscanyidea_tuscany

 

 


 

Dom Ceramiche - Karma

 

A mai digitális technológiának köszönhetően már teljesen valósághű természetes felületeket tudnak létrehozni a burkolatokon. A Dom új, Karma szériája megállja a helyét mind a modern mind a rusztikusabb otthonokban.

A lap 4 színben (White, Beige, Nut, Grey) és 6 méretben (33,3x33,3 / 8x16,4 / 16,4x16,4 / 16,4x49,6 / 50,2x50,2 / 30x60 kapható.

 

dom_karma_beige

 

dom_karma_greydom_karma_white

 

dom_karma_nut


Ascot - Kilim

 

Az olasz Ascot gyár idei egyik újdonsága a 25x75 cm-es méretű Kilim, mely 5 színből és 10 árnyalatból áll. Virágos illetve geometrikus dekorok teszik lehetővé a különböző hangulatok kreatív kialakítását.

 

kilim_blue_azzurroascot_kilim_bianco_grigio

 

kilim_glicine_lillakilim_rosa_cipria

 

kilim_giallo_ocra

 

 


Geberit zuhany szerelőelem falba rejtett lefolyóval

 

geberit_falba_rejtett_zuhany2geberit_falba_rejtett_zuhany

geberit_falba_rejtett_zuhany3

 

A Geberit új zuhany szerelőeleme a padló víztelenítést is a falba rejtve oldja meg. Így olyan megoldást kapunk, amely praktikus, higiénikus és esztétikus is egyben. A zuhanylefolyó nemcsak látszatra meggyőző, de egyértelmű előnyöket mutat fel a beépítés során is.

 

Jól bevált technológia most a zuhanyzókhoz is

 

A Geberit zuhany szerelőelem a padló víztelenítését a falba rejtve oldja meg és könnyedén összeépíthető a már bizonyított Geberit szerelési rendszerekkel. Könnyűszerkezetes vagy gipszkarton fal esetén rendelkezésre állnak a már bevált Geberit Duofix rendszerek. Az Uniflex zuhany szerelőelemek hagyományos falszerkezethez lettek tervezve.

 

Előnyök áttekintése

  • Falba rejtett elvezetés: A lefolyó falba rejtésének és Geberit Duofix szerelőelembe történő integrálásának köszönhetően a szerelési idő és a munkaerő ráfordítás jelentősen csökken. Szükséges magasság a vízszigetelő rétegtől 90 mm. Bűzzár magassága 50 mm, elvezetési kapacitás 51L/perc.

 

  • Szivárgásmentesség: A zuhany szerelőelem kifinomult vízzáró réteggel rendelkezik, amely garantálja a szivárgásmentes zuhanyzóteret hosszú éveken át. Az alkotóelemek illesztései rugalmas anyagból készülnek, amelyek kiküszöbölik a mechanikus feszültségeket.

 

  • Rugalmasság: A különböző elemek és idomok a fal vagy az aljzat számos pontján rögzíthetőek, amely maximális flexibilitást jelent a beszerelés során. A gipszkarton vas-tagsága 10 és 25 mm között, a hidegburkolat vastagsága 6 és 26 mm közötti tartományban mozoghat.

 

  • Ragyogó tisztaság: A takaróelem mögött rejtőző szűrő egyszerűen kiemelhető, és ennek köszönhetően a hajszálak és egyéb szennyeződések könnyedén eltávolíthatóak.

 

  • iF termék-design díjas: Innovatív falba rejtett zuhanylefolyónk és fedlapjaink 2010-ben nyerték el a megtisztelő iF termék-design díjat. Az iF termék-design díj 1953 óta a minőség záloga a kimagasló formatervezésű műszaki berendezések területén. A díjazottakról nemzetközi szakmai zsűri dönt, így az iF logo a kiemelkedően magas minőségű és formatervezésű termékeket fémjelzi. 

geberit_falbarejtett_zuhanygeberit_falba_rejtett_zuhany4

 

A forma és a funkció tökéletes összhangja

 

A lefolyó takarólap négy különböző, elegáns dizájnban áll rendelkezésre (szálcsiszolt rozsdamentes acél, fényes króm, fehér és egyénileg kialakítható felülettel), ennek köszönhetően bármilyen fürdőszobai környezetbe harmonikusan illeszkedik. Rendelkezésre áll zuhany szerelőelem sarokba történő elhelyezéshez, melynél praktikus kis polc képződik a piperék számára.

 


 

KOLPA-SAN 2013-AS ÚJDONSÁGAI

 

A Kolpa-San idén néhány igen egyedi és esztétikus káddal bővített kollekcióját. A termékek 2013. március 1-től rendelhetőek.

 

kolpa-san_aida

 

Aida egyenes akril kád, méretek: 180x80, 170x75, 160x75 cm

 

kolpa-san_othello

 

Othello térbe állítható akril kád (185x90 cm)

 

kolpa-san_othello_black

 

Othello térbe állítható akril kád fekete előlappal (185x90 cm)

 

kolpa-san_othello_box

 

Othello Box 185x90 cm

 

kolpa-san_siris

 

Siris térbe állítható Kerrock kád (178x88 cm)

 

kolpa-san_soave

 

Soave térbe állítható Kerrock kád (180x80 cm)

 

kolpa-san_terra_tkk

 

Terra TKK sarokbelépős zuhanykabin (90x90, 100x100 cm)

 

kolpa-san_terra_tkp

 

Terra TKP negyedköríves zuhanykabin (90x90, 100x100 cm)

 

kolpa-san_terra_tvs

 

Terra TV/S zuhanyajtó (90 és 100 cm)

 

kolpa-san_terra_tv_tsv

 

Terra TV 90 (jobbos ill. balos zuhanyajtó 90 cm) + Terra TSv (fix oldalfal 80 és 90 cm)

 

kolpa-san_qline_tv4d

 

Q-Line TV/4D zuhanyajtó (140, 160 és 170 cm)


II. osztályú famintás 13,3x80 cm-es rettifikált Castelvetro (Misingi és Reportage családok) lapok érkeztek üzletünkbe, melyek készletről rendelhetőek.

Ára: 4.990 Ft/m2.

 

castelvetro_larice_reportage_larice

 

castelvetro_misigni_gombe

 


Új burkolat gyártóval bővült a kínálatunk. Rendelhetőek a portugál Aleluia Ceramicas termékei.

Üzletünkben jelenleg megtekinthetőek a Spoony, Home és Plan családok.

 

aleluia_home_spoony

 

 


Paradyz 2012-es újdonságok

Ricoletta/Ricoletto

 

Csillogó arany, élénk karmazsinvörös, keleti motívumok, domináns virág motívumok jellemzik az új 29,5x59,5 cm formátumú családot.

 

paradyz_ricoletta_ricoletto

 

Tessita/Tessito

 

A 30x60 cm-es formátumú család 6 finom, púderes alapszínből áll - fehér, bézs, szürke, kávébarna, zöld és lila. A dekorok virágmotívummal illetve apró geometrikus printekkel vannak ellátva, melyek tökéletes illeszkednek a visszafogott alapcsempékhez. A Tessita család tökéletes választás azok számára akik a tradicionálisabb, elegáns burkolatokat kedvelik.

 

paradyz_tessita_viola_graphit

 

paradyz_tessita_zefir

 

paradyz_tessita_mocca

 

paradzy_tessita_decors

 


 

Fókuszban: Ragno

Sunriver

 

A Ragno Sunriver kollekciója a Természettel folytatott párbeszéd. Ez a kőporcelán kollekció újraértelmezi a kvarcit kő melegséget árasztó, tapintható karakterét, mindezt egyszerű, modern stílusban teszi. A kollekció 3 színből épül fel: Beige, Ivory, Gold, melyek 3 féle nagyméretű lapokból áll (30x60, 60x60 és 60x120), valamint kétféle, natúr illetve strukturált felülettel, így egyszerre alkalmazhatjuk egyazon burkolatot beltérben mind kültérben, egységes, homogén felületet teremtve. 

A lapokból alkotott mozaikokkal pedig burkolhatjuk konyhánkat illetve dekorálhatjuk fürdőszobánkat.

 

ragno_sunriver

 

 

Rialto

Divatos és minimalista megjelenés, melyben a színek még inkább kiemelik a részleteket.

 

 

A Rialto egy olyan komplett - padlólapból és fali lapokból áll ó - család, mely kettős természettel rendelkezik. Az első a kortárs, minimalista megjelenése, mely szívesen kapcsolódik össze egyszerű terekkel, különleges tárgyakkal. A másik a koncepció a klasszikus vonalát erősíti, mely újraértelmezi a tradíciót eleganciával és kifinomult stílussal.

 

A kollekció igen méret- és színgazdag, fali lapjai fehér agyagra készültek és 32x89 illetve 33x60 cm-es méretben kaphatóak, a kőporcelán járólapok pedig 58x58 cm-es polírozott illetve 33x33 cm-es méretben.

 

ragno_rialtoragno_rialto

 

 

 

Origini

A természet ihletése, kortárs hangulat

 

A Ragno Origini névre hallgató kollekciója a fa természetes mintázatát kelti életre változatos színárnyalatú és nagyméretű kőporcelán lapjaival. A változatos termékhez kifinomult megjelenés társul, mellyel lehetőség van eredeti, időtálló enetriőrt teremteni.

A lapok alkalmasak mind falra mind a padlóra. Egyaránt használhatjuk otthon a nappaliban, fürdőszobában, friss, meleg hangulatot teremtve.

 

 

A kollekció 6 színből épül fel, melyek kétféle méretben - 15x120 ill. 20x120 cm - kaphatóak. A lapok mindegyike anyagában színezett, élcsiszolt greslap.

 

ragno_origini

 


 

samo_logo

 

SAMO zuhanykabinok és minden ami hozzátartozik...

 

Az olasz SAMO több mint 50 éves gyártói tapasztalattal rendelkezik zuhanykabinok, zuhanyajtók, kádparavánok gyártásában. Kizárólag olasz és európai nyersanyagokból dolgozik.

A kabinok keretei rozsdamentes acélból ill. alumíniumból készülnek, 4-10 mm-es biztonsági üveget valamint csapágas görgőket használnak a kabinok gyártásához.

 

A SAMO termékskálája a piacon a legnagyobb, mindenféle stílushoz és költségvetéshez kínál megoldást.

Elsőként kínál tiszta vonalú, rozsdamentes acélkerettel készített zuhanykabinokat valamint nagyméretű hajlított üvegből készült zuhanytereket.

 

A termékkínálat megtekinthető a gyár honlapján. Ha konkrét termékkel kapcsolatban van kérdése, keressen minket bátran elérhetőségeink valamelyikén.

 

samo_zuhanykabinok

 


 

fima

 

FIMA - Carlo Frattini csaptelepek

 

 

FIMA – egy mozaikszó amely 1960-ban keletkezett, jelentése: Olasz Keverőcsaptelepek és Kiegészítők Gyára.

A Carlo Frattini által alapított gyár ma 2011 ben a valós piaci igényeket szem előtt tartva egy folyamatosan megújuló formavilágot kínál kifogástalan minőségben.

 

A gyártási folyamat pontossága és a gondosan ellenőrzött nyersanyagok szavatolják a 7 éves garanciát.

Több mint 20 termékcsalád , valamennyi tartalmazza az álló, beépített, padlóra rögzíthető , termosztátos valamint hagyományos keverő csaptelepeket. A csaptelep felülete választható: csillogó króm, szálcsiszolt nikkel, antik bronz , arany illetve a matt fekete és fehér.

 

A gyár honlapja itt megtekinthető.

 

frattini_csaptelepek

 


 

domino

 

A lengyel Domino idén 25x36 cm-es fürdőszobai lapokkal bővítette eddigi 20x25 cm-es kínálatát. Az új kollekció azért is egyedülálló, mert kifejezetten kisméretű fürdőszobákra ad kreatív ötleteket.

Egy kis ízletítő az új katalógusból:

 

Arco

 

domino_arco

 

Cado

 

domino_cado

 

 Fargesia

 

domino_fargesia

 

Flare

 

domino_flare

 

Syria

 

domino_syria

 

Idylla

 

domino_idylla